Over Jeroen Wijker

onafhankelijk financieel planner

Overzicht creëren, grip te krijgen en vooral grip te behouden op uw financiële toekomst

Mijn naam is Jeroen Wijker en ik heb als financieel planner Certaldo gestart. Samen met mijn partner en onze twee kinderen woon ik in Abcoude.

Nadat ik ruim 10 jaar ervaring heb opgedaan bij Reijn&partners, ben ik in 2013 begonnen als zelfstandig onafhankelijk financieel planner onder de naam Certaldo.
Ik heb mij gespecialiseerd in het overzicht creëren, grip te krijgen en vooral grip te behouden op uw financiële toekomst. Ik doe dit met name voor DGA’s en zelfstandigen in de zakelijke dienstverlening, medisch specialisten en mensen die werkzaam zijn in de creatieve sector.

Samenwerking en registraties

Behalve dat ik aangesloten ben bij de beroepsorganisatie FFP (Federatie Financieel Planners) ben ik mede-initiatiefnemer van Boutique Vermogen Planners, een samenwerkingsverband van financieel planners. De partners ontmoeten elkaar regelmatig om kennis en ervaring met elkaar te delen. En de beleggingsportefeuilles van onze klanten te monitoren.

Tijdens het jaarcongres van de FFP in het najaar van 2019 ben ik tijdens de verkiezing van Financieel Planner van het jaar 2019 op de tweede plaats geëindigd. Een mooi en intensief traject dat mij veel nieuwe inzichten en inspiratie heeft opgeleverd.

View of the streets in the old  famous city of Certaldo. Tuscany, Italy

Waarom de naam Certaldo

Een aantal jaren geleden was ik met mijn gezin op vakantie in Italië. Nadat wij vele bezienswaardigheden die Toscane rijk is bezocht hadden, kwamen wij terecht in Certaldo, een prachtig middeleeuws dorpje in bovenop een van de heuvels. Hier kwamen wij tot rust en maakten wij plannen voor de rest van onze vakantie.

Voor mij voelt Certaldo als een mooie inspiratiebron en metafoor wat financiële planning inhoudt; een mix van overzicht, rust en vertrouwen over- en in uw financiële toekomst.